RIB VAREN

Wat is een RIB?

De RIB (Rigid Inflatable Boat) is een polyester speedboot met een zogeheten Hypalon tube. De vaareigenschappen van een RIB zijn voortreffelijk, doordat de tube als een schokdemper werkt bij golven. Daardoor kan er met zeer hoge snelheid gevaren worden onder ruige omstandigheden. RIB’s worden over de gehele wereld ingezet door o.a. douane, politie, marine, en reddingbrigades, waarbij een ‘gewone’ boot niet toereikend is. De RIB is zeer wendbaar en kan zich dankzij het hoge acceleratievermogen zeer snel verplaatsen. RIB’s worden dan ook wel de 4×4 van de zee genoemd. “Ribvaren Rotterdam” biedt u de kans om zelf eens te ervaren wat een RIB allemaal kan.

Veiligheid en comfort

Veiligheid staat bij ons vanzelfsprekend voorop. Onze schippers zijn ervaren stuurmannen. De passagiers aan boord van onze rib krijgen heldere veiligheidsinstructies en worden voorzien van een zwemvest. Wanneer het buiten koud is dan krijgen onze gasten speciale kleding die beschermt tegen de kou. Iedere opvarende aan boord van onze rib is verzekerd.

RIB tours en arrangementen

Ribvaren Rotterdam verzorgt uw evenement vanaf 30 minuten varen door de haven van Rotterdam tot een compleet programma voor uw teambuilding dag, in combinatie met bijvoorbeeld een lunch/diner of een activiteit zoals een familie of vrijgezellenuitje. Heeft u specifieke wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de invulling van een compleet programma voor een dagje uit met uw bedrijf, klanten of vrienden neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0180627272

RibVarenRotterdam Facebook